datingsite vlinder
datingsite tesamen

   Vlaamse datingsite sinds 2004

HOME PARTNER ZOEKEN    SUCCESVERHALEN MEER INFO        


Degelijke
betrouwbare datingsiteDaten in volle vertrouwen

Datingsite kiezen

Heb je er genoeg van om alleen te leven en verlang je naar een leuke partner, dan is het tijd om actie te ondernemen. Steeds meer singles maken gebruik van een datingsite en gelukkig is dat helemaal geen taboe meer. De kans is zelfs groot dat er ook in jouw vriendenkring een koppel zit dat elkaar gevonden heeft via een dating dienst.
Maar hoe kies je een datingsite die bij je past en betrouwbaar is? datingsite degelijk

Een datingsite kiezen.

Er zijn heel wat verschillende dating sites, maar hoe kies je de site die best bij je past?

En hoe weet je zeker dat je op een degelijke en betrouwbare dating site terechtkomt ?


Er zijn 5 belangrijke punten:
 • Grondige opvolging van inschrijvingen
 • Geen fictieve profielen en iedereen kan antwoorden
 • Gratis persoonlijke mails uitwisselen
 • Uitgebreide informatie in de profielen
 • Het commerciele aspect mag niet domineren


 • Bepaal in de eerste plaats wat voor jou belangrijk is. Is voor jou de prijs van het lidmaatschap belangrijk of kijk je vooral naar het aantal profielen? Of kies je resoluut voor service en kwaliteit? << Of misschien zoek je een partner in een bepaalde doelgroep, zoals holebi's of 50-plussers?

  Denk dus eerst goed na over wat je zoekt, wat voor jou belangrijk is tijdens die zoektocht en welk budget je daarvoor wil vrijmaken.

  Hoe herken je een betrouwbare datingsite?


  Elke datingsite beweert dat hij betrouwbaar is.
  Iedereen heeft ook bergen kandidaten, selecteert degelijk en heeft een onfeilbare werkwijze, ja toch ?

  Maar wat verstaan we onder "degelijk en betrouwbaar" voor een datingsite?

  betrouwbare site

  Hoe echt en hoe serieus zijn de dating profielen?


  Doe de lakmoesproef of zoals de Engelsen het zo mooi zeggen: "The proof of the pudding is in the eating"

  Maak een gratis profiel aan op enkele sites en stuur naar 20 singles een berichtje. De standaard antwoorden kan je negeren, dat zijn gratis leden waar je niet mee kan afspreken. Mails van het genre "heeft je pagina bezocht" hebben beperkte waarde, het is nog geen teken van interesse.


  Wat wel belangrijk is, zijn de persoonlijke reacties op je contactaanvraag. Op basis van de inhoud en het niveau van die persoonlijke mails, krijg je al snel een idee van het publiek op de site. Krijg je van de overgrote meerderheid van de leden een respectvolle reactie terug, dan heb je vermoedelijk een site gevonden die degelijk opvolgt en met actieve leden.


  Een degelijke datingsite zal ervoor zorgen dat je fatsoenlijke, persoonlijke antwoorden krijgt. Indien je merkt dat de meerderheid je enkel een geautomatiseerd standaardberichtje stuurt of je bericht zelfs gewoon negeert, dan is dat een slecht voorteken. Dan zijn er veel inactieve en/of niet betalende leden en daar heb je dus niets aan.

  Tesamen checkt regelmatig de antwoordgebruiken van zijn leden, we vermelden die score zelfs in de profielen. Mensen die systematisch niet antwoorden worden uiteindelijk geschorst. Ons ledenaantal is daardoor misschien kleiner, maar je kunt erop betrouwen dat er een zeer degelijk ledenbestand ontstaat.

  Datingsite en service.

  Heel belangrijk bij het zoeken van de juiste datingsite is de leeftijdscategorie en sociale doelgroep, die moet overeenkomen met jouw verwachtingen.

  Maar sta ook even stil bij de zakelijke insteek. Zijn de beheerders van de site echt ge´nteresseerd om voor jou een geschikte partner te vinden of willen ze eerst en vooral geld verdienen en kom jij op de tweede plaats? Proberen ze je vooral te overdonderen met ledenaantallen, glimmende designs en spetterende reclames of richten ze op service en degelijkheid?

  De kwaliteit van de service ken je helaas vaak pas als het misloopt,
  dus sta zeker even stil bij volgende vragen:

  Is de helpdesk van de datingsite vlot bereikbaar en krijg je een degelijk persoonlijk antwoord?

  Staat er een telefoonnummer vermeld en kan je iemand bellen? Doe eventueel vooraf de test en zie of je echt iemand aan de lijn krijgt. datingsite betrouwbaar

  Wat zijn de ervaringen van anderen?

  Op elke datingsite zal je reviews vinden van tevreden klanten en gelukkige koppels. Vertrouw niet enkel op die getuigenissen maar zoek ook op internet naar fora en andere gebruikersreacties.

  Gebruik zoekopdrachten als "klachten over..." ; "ervaringen met...."

  Let daarbij vooral op de authenticiteit van de commentaar. Soms zijn het anonieme commentaren of dermate gepolijste positieve teksten dat je de echtheid in twijfel kan trekken.

  Laat je bij de beoordeling niet leiden door 1 enkele positieve of 1 enkele negatieve commentaar, maar kijk naar het gehele beeld.

  En waarom eens niet informeren in je vriendenkring, wie heeft er al ervaring met datingsites en hoe was die ervaring?

  Transparante prijzen en dating voorwaarden

  Voor de meeste mensen is de prijs een belangrijk element in de keuze, maar mispak je niet. Let vooral op of het abonnement niet stilzwijgend wordt verlengd. Dat kan een kostelijke zaak worden, want dikwijls zijn die verlengingen ook nog eens aan een extra duur maandtarief. De "slimmeriken" zetten het zelfs niet als aan-te-vinken optie, maar verwerken die verlenging ergens in hun voorwaarden of in de kleine lettertjes onderaan.

  Lees zeker de algemene voorwaarden, zijn ze overzichtelijk en duidelijk?

  Wanneer je merkt dat bij een relatief aankoop ellenlange verkoopsvoorwaarden horen, dan roept dat vragen op. Waar zit de catch?

  datingsite

  Wij durven de vergelijking aangaan

  We zijn natuurlijk betrokken partij en kunnen je dus niet adviseren welke datingsite je best kiest, maar we zijn er wel van overtuigd dat Tesamen een degelijke datingsite is met een betrouwbare service en we durven dan ook vergelijken.

  Kijk eens op deze pagina:
  Vergelijking van prijzen en voorwaarden van datingsites.

  Je vindt hier een overzicht van verschillende datingsites, telkens met doelgroep en prijs van het lidgeld. Per datingsite kan je nog eens doorklikken naar meer gedetailleerde informatie. We zijn er van overtuigd dat dit overzicht je zal helpen met het kiezen van de juiste datingsite zodat jij ook een fijne partner vindt om samen van het leven te genieten.


  Serieuze relatie         Dating in Antwerpen         Degelijke datingsite     Duet relatie bemiddeling              


  Laat van je horen:
  We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
  Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
  Laat het ons weten.
  Uw naam
  Uw gemeente
  Uw mailadres
  Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
  Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd
     
   

  Relatiebureau
  Serieuze relatie
  Online dating-tips
  Je hebt iemand nodig
  Spontane ontmoeting

  Foto's
  Dating
  Dating-profiel
  Degelijke datingsite
  Slechte   ervaringen
  Partner  vinden
  Apart

  Privacy
  Voordeel
  Werkwijze
  Voorwaarden
  Getuigenissen
  Succes garantie
  Leden   statistiek
   

  Wie
  Stuur email


  Algemene voorwaarden van datingsite Tesamen